Kreatív Kulturális Ügynökség ENGHUN

Referencia


Stylewalker Night

Stylewalker Night – honlap
A honlap a Stylewalker Promotion tagjai által, 2009-ben alapított Stylewalker Night rendezvényének illetve kiadványának online felülete.

Kryolan-City Budapest

Kryolan-City Budapest
A Kryolan 1945 óta gyárt és forgalmaz smink- és maszkanyagokat a színházak, film- és televizió stúdiókban dolgozó szakembereinek, a divat világában dolgozó sminkeseknek, modelleknek, a különböző színpadokon dolgozó művészeknek. A Kryolan által gyártott és forgalmazott több, mint 14000 különféle termék, több száz szín igyekszik választ adni a szakma folyamatos kihívásainak. A Kryolan-City Budapest 2005-ben csatlakozott a nemzetközi szaküzlet hálózatához.
Megrendelő: Kryolan-City Budapest
Megbízás: social media management
2012-2013

The Gin Shop

The Gin Shop Budapest
Budapesten található Európa mindössze három gin bárjából az egyik, a The Gin Shop. A tulajdonosoknak nem titkolt célja, hogy egy egészen új oldaláról mutassák be ezt az italt, amelynek komoly történelme, kultúrája van, a belőle készített Gin-tonic pedig bőven túlmutat azon a longdrinken, amit ezen a néven ismertünk eddig.
A The Gin Shopban egy teljesen sajátos világ tárul elénk, az itt kapható 47 gin között pedig olyan ritkaságok is megtalálhatóak, mint a Monkey 47.
Megrendelő: The Gin Shop
Megbízás: social media kommunikáció, közösségi hálózatépítés, sajtókommunikáció, rendezvényszervezés
2013

PUMA Creative Factory

PUMA Creative Factory – Love Thy Planet Workshop
A PUMA Creative Factory 2010-es debütálása óta számtalan helyen felbukkant a világban, hogy a márka rajongóinak megadhassa azt a különleges érzést, hogy egyedi dolgokat kreáljanak maguknak. A PUMA Creative Factory 2012-ben a fenntarthatóság jegyében, Love Thy Planet néven szerveződött, és összefogott a Wildlife Worksszel valamint egy innovatív technológiával, a Lumival. A PUMA Creative Factory – Love Thy Planet Workshopon bárki kipróbálhatta a Lumi InkodyeŸ fényre érzékeny festékeit, amelyek forradalmasították a DIY (Csináld magad) divatot.
Megrendelő: PUMA Hungary Kft.
Megbízás: kampány kidolgozása, projekt management, grafikai munkák, helyszíni jelenlét, hostess koordináció, social media management, sajtókommunikáció
2012

PUMA Social – Ridefest

PUMA Social – Ridefest
A PUMA a Social kampányának részeként, Az Éjszaka Bajnokai égisze alatt részt vett a kecskeméti Ridefesten. 2012 augusztusában öt napon keresztül hívta versenyre a vízpart bajnokait.
Megrendelő: PUMA Hungary Kft.
Megbízás: projekt management, helyszíni jelenlét, hostess koordináció, social media management
2012

Orion

PUMA Social x FAUN Project – Orion
A PUMA Social kampányának részeként a FAUN Project megalkotott egy hat darabos, egyedi longboardokból és streetsurfökből álló kollekciót, az Oriont.
Megrendelő: PUMA Hungary Kft.
Megbízás: projekt management, sajtókommunikáció
2012

Design és Innováció

Design és Innováció Konferencia
Az Európai Unió Central Europe Programján belül futó FREE Project rendezvénye az innováció és a design szerepét vizsgálta az üzleti sikerben. A konferencián előadott a brit jövőkutató, Hardin Tibbs és a hazai design élet meghatározó szereplői is.
Megrendelő: Kecskemét és Térsége Többcélú Társulás
Megbízás: Arculat tervezés, kiadványszerkeztés, sajtókommunikáció, projekt management
2011. március Kecskemét

PUMA x BP Shop

PUMA x BP Shop – Térképezd fel Budapestet!
A PUMA és a BP Shop közös kampányuk keretén belül budapesti kedvenc helyszíneket várt a rajongóktól, a képek segítségével felépítve egy “saját” fővárost. A résztvevőknek az Instagram applikációval képet kellett készíteniük, lokációval és az urbanplayer hashtaggel ellátniuk, majd megosztaniuk. A képeket egy Facebook applikáció gyűjtötte össze egy előre, a valóságban is megépített térkép felületére. A kampány ideje alatt 450 darab fotót készítettek a rajongók.
Megrendelő: PUMA Hungary Kft.
Megbízás: kampány kidolgozása, projekt management, applikáció elkészítése, grafikai munkák, social media management
2013.05.01.-2013.06.15.

ABSOLUT UNIQUE

ABSOLUT UNIQUE Nyereményjáték
Az ABSOLUT új, limitált szériás üvege, az ABSOLUT UNIQUE kapcsán nyereményjátékot hirdetett a vásárlók között. Minden kereskedelembe kerülő ABSOLUT UNIQUE üveg kapott egy nyakcimkét, amin keresztül tájékoztatták a vásárlókat a nyereményjáték részleteiről. A vásárlást követően az üveg egyedi sorszámát és a vásárlást igazoló blokk AP kódját kellett beregisztrálni egy, az ABSOLUT Vodka Hungary Facebook oldalán található applikáción keresztül.
Megrendelő: Pernod Richard Hungary
Megbízás: nyereményjáték részleteinek kidolgozása, projekt management, grafikai anyagok, sajtókommunikáció
2012.09.01.-2013.01.01.

Bartender

ABSOLUT UNIQUE Bartender
Az ABSOLUT új, limitált szériás üvege, az ABSOLUT UNIQUE kapcsán versenyt hirdetett, hogy megtalálja az ország ABSOLUT UNIQUE Bartenderét. A jelentkezőkre több fordulós komoly megmérettetés, titkos vásárlói teszt, a legjobbakra pedig végül a Boutiq’Barban megrendezésre kerülő, neves szakmai zsűrivel operáló döntő várt.
Megrendelő: Pernod Richard Hungary
Megbízás: verseny kidolgozása, koordinálása, kapcsolattartás a résztvevőkkel, sajtókommunikáció, social media management
2012.11.-2013.01.

PUMA Social

PUMA Social
A PUMA elindította a PUMA SOCIAL-t, ami az éjszaka atlétáit szólítja meg. Ez esetben a hangsúly a játékon van, itt a sport egyenlő a bulival. Magyarországon Az Éjszaka Bajnokai kampány keretén belül teljesedik ki a PUMA SOCIAL filizófiája.
Megrendelő: Puma Hungary Kft.
Megbízás: A PUMA Social kampány magyarországi kidolgozása és lebonyolítása
2012-

Absolut Pop Up Bar

Absolut Pop Up Bar
Megnyilt Budapest első pop up bárja a Fashion Street-en, a Le Méridien Budapest-ben, fiatal művészek alkotásaival, az RCKO.FM online rádió DJ-ivel. Absolut koktélok és design tárgyak egy helyen. A megnyitó alatt élőben alkotott a Suppré-Neopaint csapata.
Megrendelő: Pernod Ricard Hungary
Megbízás: megnyitó szervezése, logó tervezés, grafikai munkák, sajtókommunikáció, projekt management
2012 május 3.

Ezüst Galéria

Ezüst Galéria
Budapest első, kortárs ékszereket bemutató galériája 2001. óta működik. A fiatal alkotók olyan új, friss műfajt teremtettek. Az Ezüstgaléria ennek a dinamikus gondolkodasmódnak a képviselője, terjesztője és transzparens bemutatótere.
Megrendelő: Ezüst Galéria
Megbízás: teljeskörű kommunikációs szolgáltatás
2012 március -

Látomás

Látomás Bolthálózat
Ruhazati bolt. Jelenleg három üzlet található Budapesten, jellegzetes hangulattal és különböző árukészlettel. A Látomás azoknak szól, akik minőségi, trendkövető, de mégis egy - két részletében egyedi modelleket keresnek.
Megrendelő: Látomás
Megbízás: sajtókommunikáció, közösségi hálozatépítés, weblap készítés, fotóanyag készítés
2010 -

Absolut Mode Edition

Absolut Mode Edition kampány
Az ABSOLUT legújabb limitált kiadású palackja a divat világába kalauzol bennünket. A svéd cégnek olyan ikonikus alakok dizájnoltak már plakátot, mint Tom Ford vagy Marc Jacobs. A magyar megjelenés apropójából Mojzes Dóra, Vágó Réka, Juhos Janka, Anh Tuan és Tomcsányi Dóri tervezett limitált kiegészítőket és ABSOLUT MODE EDITION plakátot.
Megrendelő: Pernod Ricard Hungary
Megbízás: kampánytervezés, közösségi kommunikáció, tartalom generálás, grafikai munkák, projekt management, sjtókommunikáció
2011. szeptember-december

New Noise Magazin

New Noise Magazin Divat Melléklet
A New Noise magazin kéthavonta megjelenő, prémium kivitelű, ingyenes zenei, kulturális és „lifestyle” magazin volt, mely közérthető formában tudósított a magyar és nemzetközi zenei élet történéseiről. 2010 őszén a Recorder megjelenésével a lap megszűnt.
Megrendelő: New Noise Magazin
Megbízás: rovat szerkeztés
2011. május

Insight

Insight kiállítás
Az egyik legnagyobb budapesti szórakozóhelyen, az Ötkertben rendezett kiállítás megmutatta kik azok, akik a kulisszák mögött folyamatosan azon munkálkodnak, hogy a hazai divatvilág minél izgalmasabb legyen és hogy Magyarország nemzetközi szinten is megállja a helyét.
Megrendelő: Ötkert
Megbízás: Project management és művészeti vezetés
2011

Absolut Vodka

Absolut Vodka Hungary
Az Absolut Vodka közel 40 ízzel, 128 országban kapható. A kiváló minőségű termék és a díjnyertes marketingötletek járultak hozzá ahhoz, hogy az Absolut Vodka ma a világ egyik legnagyobb és legismertebb szeszes itala legyen.
Megrendelő: Pernod Ricart Kft.
Megbízás: közösségi kommunikáció, tartalom generálás, kampány kommunikáció, grafikai anyagok tervezése
2010. november-

Art Moments

Art Moments by Hybrid Art
A rendezvény során a fiatal művészek munkái a hagyományos kiállítási tereknek számító galériák mellett alternatív, rendhagyó helyszíneken láthatóak. A kiállítássorozat fő célja, hogy a kortárs képzőművészetet szélesebb körben megismertesse, valamint hozzájáruljon a városi élet és környezet színesítéséhez.
Megrendelő: Hybridart
Megbízás: Arculattervezés
2010

Irodalom Éjszakája

Európai Irodalom Éjszakája
Az Európai Irodalom Éjszakája 15 európai kulturális intézet bevonásával jött létre. A kortárs európai irodalom különleges helyszíneken, alternatív előadásmódban jelenik meg ezen az estén, ezáltal újfajta irodalmi élményt nyújt az érdeklődőknek.
Megrendelő: Európai Bizottság Magyarországi Képviselete (Európa Pont)
Megbízás: Arculat tervezés, kiadványszerkeztés, sajtókommunikáció, projekt managemant
2011. április. 16.

Art Fair

Stylewalker Sneak Peak
A Műcsarnokban megrendezésre kerülő egyik legnagyobb hazai művészeti vásárán, a Budapest Art Fairen, a fiatal magyar iparművészek munkáiból készült installációval a látogatók bepillantást nyerhetnek a divatélet műhelytitkaiba, láthatják a munkafolyamatokat, a használt munkaeszközöket, így tanúi lehetnek, hogyan készülnek a magyar design termékek.
Megrendelő: Art Fair
Megbízás: Kiállítás szervezés és koncepció tervezés
2010

Art Market

Stylewalker Sneak Peak 2
Az Art Market Budapest kiemelt célja a közép-kelet-európai régió kortárs művészete elismertségének és fejlődésének előmozdítása. A vásárra készült installáción keresztül a hazai tervezők legfrissebb kollekcióit ismerhették meg az érdeklődők.
Megrendelő: Art Market
Megbízás: Kiállítás szervezés és koncepció tervezés
2011

DIOYY

Does It Offend You, Yeah?
A Stylewalker Massive másik bulija kapcsán a Skalar jóvoltából 2011. április 8-án vadonatúj nagylemezével érkezett hazánkba napjaink egyik legmenőbb brit elektro-rock csapata, a Does It Offend You, Yeah?, hogy szokásukhoz híven lezúzzák a magyar közönséget is. Ugyanitt mutatta be a Neo is új albumát.
Megrendelő: skalar Music Hungary
Megbízás: sajtókommunikáció
2011

Fleur de Sante

Fleur de Sante
A Fleur de Sante 30 éves múltra visszatekintő Skandináv kozmetikai cég, elsők között volt a természetes alapú kozmetikai termékek gyártásában. Az összetevők kiválaszásánál, a termékek gyártásánál és csomagolásánál a legnagyobb figyelmet fordítja az élővilág és a környezetünk megóvására.
Megrendelő: Fleur de Sante Hungary
Megbízás: Facebook kommunikáció, online kommunikáció
2012. január-

Juliette Lewis

Juliette Lewis A38
2010. június 4-én az A38-on Juliette Lewis végre klubkoncert kapcsán is megmutatta, hogy a vérében van a rocknroll. Új albumának bemutatásában aktuális zenekara a The New Romantics segítette. A buli nagy sikerében nemcsak a színész/énekesnő szuggesztív előadásmódja és humora, hanem a jól megírt rock dalok is közrejátszottak
Megrendelő: Skalar Music Hungary
Megbízás: sajtókommunikáció
2010

Számalk Szakképzési Központ

Számalk Szakképzési Központ
Közép-Európa egyik legnagyobb magán-oktatási intézménye, mely számtalan szakmai kitüntetéssel rendelkezik és évente közel 10 000 szakembert képez.
Megrendelő: Számalk Oktatási és Informatikai Zrt.
Megbízás: közösségi kommunikáció
2011. november-

Számalk META Szakközépiskola

Modern Európai Tanulmányok Akadémiája
A META a Modern Tanulmányok Európai Akadémiája, mely a több mint 40 éves múlttal rendelkező Számalk Csoport tagjaként működik.
Megrendelő: Számalk Oktatási és Informatikai Zrt.
Megbízás: Logó tervezés, közösségi kommunikáció
2011. november-

Tóth András

Tóth András Live on Piano
Tóth András 1985-ben született DJ, producer, kortárs zongorista és zeneszerző, aki otthonosan mozog jazz és kortárs klasszikus zeneszerzésben egyaránt. A koncert célja a klasszikus improvizatív zongorajáték megismertetése az elektronikus zenét kedvelő fiatalokkal.
Megrendelő: Ötkert
Megbízás: Rendezvényszervezés, sajtókommunikáció és flyer tervezés
2010

Képzeld Újra!

Képzeld Újra Pályázat
A Kitchen Budapest, a Magyar Telekom és a TEDxDanubia pályázata. Az egyszerű, hétköznapi tárgyak újraértelmezésének és újrafelhasználásának határtalan lehetőségeit szemléltető pályázatból végül egy többek által játszható játék születik.
Megrendelő: Magyar Telekom
Megbízás: projekt management, sajtókommunikácó, közösségi kommunikáció
2011. április-május

Loffice

Loffice Coworking
A LOFFICE olyan emberek ideális munkatere, akik az otthon magánya, az állandó irodabérlet és kávéházak helyett stílusos helyszínen, színes egyéniségek között szeretnek dolgozni, művelődni, miközben részesülnek a környezet, a sokszínűség, a belső tér nyújtotta élményben.
Megrendelő: LOFFICE
Megbízás: Közzöségi- és sajtókommunikáció
2010

Margó Feszt

Margó Városi Irodalmi Fesztivál
A Margó Fesztivál egy friss, izgalmas és alternatív rendezvénysorozat, az irodalom újfajta megközelítése. A Margón a magas kultúra találkozik a populáris kultúrával, ezzel bizonyítva, hogy az irodalom jelen van mindennapjainkban és nem csak egyesek kiváltsága.
Megrendelő: DBP Kft.
Megbízás: közösségi kommunikáció, sajtókommunikácó, produkció
2011. április

Siberia

Siberia Shoes Shop
Első alternatív cipő bolt Budapesten. Kizárólag itt készülnek Anna Zaboeva egyedi, kézzel készített bőrcipői és egyéb kiegészítői. Újrahasznosított anyagok és különleges darabok!
Megrendelő: Siberia Shoes Shop
Megbízás: beharangozó kampány
2010.

BECK'S

BECK’S – Different By Choice Award kampány.
A kampány célja azon fiatalok munkásságának támogatása, akikre tevékenységi körtől függetlenül büszkék lehetünk, akik ígéretes tehetségek és folyamatosan kiemelkedően alkotnak.
Megrendelő: UP Promotion
Megbízás: közösségi kommunikáció
2010

birdband

birdband social clothing
A birdband Magyarország első kreatív közösségi ruházata. Ez azt jelenti, hogy a kínálatot nem profik határozzák meg, hanem akár az „utca embere”, akinek van egy jó ötlete, és nem utolsó sorban rajzolni is tud.
Megrendelő: birdband
Megbízás: sajtókommunikáció
2010.

Láthatalan Kiállítás

Láthatatlan Kiállítás - Fehér Bot Napja
A Láthatatlan Kiállítás csapata utcai demonstrációt tartott a Fehér Bot napján. Céljuk, hogy felhívják a figyelmet a vakok és gyengén látók esélyegyenlőségének növelésére, illetve megmutassák, milyen érzés a vakok támogatásával és fehér bottal sétálni.
Megrendelő: Láthatatlan Kiállítás
Megbízás: sajtókommunikáció
2010

Chew Lips

Chew Lips koncert
2011. március 18-án a CHEW LiPS, az elmúlt időszak egyik legfrissebb, legütősebb elektro-pop formációja lépett fel a Corvintetőn a Stylewalker Massive keretén belül a Skalar rendezésében. A zenekar nem hazudtolta meg jó hírnevét, Budapesten is elbűvölték a közönséget.
Megrendelő: Skalar Music Hungary
Megbízás: Komunikáció
2011

Ügyfeleink

Magyar Telekom
Up! Promotion
Brandmate Consulting
Absolut Vodka (Pernod Ricard)
Budapest Art Fair
Számalk Oktatási és Informatikai ZRT.
Kitchen Budapest
Loffice
Siberia Shop
Kecskemét és Térsége Többcélú Társulás
New Noise Magazin
Belváros-Lipótváros Bp. Főv. V. kerület Önkormányzata
Látomás Bolthálózat
DBP Kft
birdband
Európai Bizottság Magyarországi Képviselete (Európa Pont)
Skalar Music Hungary


Szolgáltatásaink

Rendezvényszervezés

Rendezvények teljeskörű szervezése és lebonyolítása, a helyszín és a catering biztosítása és promóciós csomagok összeállítása az alábbi típusú eseményekhez:
Sajtótájékoztatók, Kulturális programok, Kiállítások, Megnyitók, Záróesemények, Divatbemutatók, Konferenciák.

Közösségi hálózatépítés – social media

A social media felületek kreatív reklámcélokra való használata és integrálása. Kampányok tervezése, tartalomgenerálás, közösségi arculatépítés és közösségépítés, ezáltal közvetlen kommunikáció az adott célcsoporttal. Napi szintű online jelenlét, moderálás és kapcsolattartás. Igény esetén egyedi landing page és tabok beillesztése facebookon.

Online és offline kommunikáció

Teljes körű offline és online sajtókommunikáció, hírlevél összeállítása, beharangozó kampányok leszervezése.

BTL kommunikáció és arculattervezés

Kreatív anyagok tervezése: arculat-, logó-, szóróanyag- és plakáttervezés, bannerek és kiadványok készítése, valamint webdesign és programozás.


Stylewalker Promotion

Kreatív Kulturális Ügynökség. Rugalmas, teljeskörű
szolgáltatások a divat, a zene és dizájn területén.
We’re open.

Magunkról

Meleg Dorka

menedzser


Művészeti és designmenedzser, szervez és tervez
meleg.dorka@stylewalker.hu
0620 970 9064

Kovács Héda

sajtóreferens


Zenei újságíró, zenei és divat promóter

kovacs.heda@stylewalker.hu
0620 382 4035Kapcsolat

Iroda

Budapest
1061 Paulay Ede utca 16.

hello@stylewalker.hu
FacebookBarátaink